Det forheksede p-hus…Jeg ved ikke rigtigt, hvad det er med mig og p-huse. Jeg får en irrationel følelse af panik, når jeg kører i p-hus. Det er tåbeligt, for jeg kan sagtens manøvrere min bil – både forlæns og baglæns – og parallelparkere. Forleden kørte jeg ind i et forhekset p-hus – det var overfyldt til bristepunktet, så vi kørte i ring for at finde en ledig plads – og 1-2-3 vupti så var vi fanget i udkørselsbanen – uden chance for at undgå at skulle køre ud igen – lave en u-vending og så retur igen. Vi cirklede endnu engang…længe – for til sidst at finde et spot. Bilen blev parkeret, og vi noterede os, at vi parkede på level 3 grøn. Vi traskede shoppingcenter og gågade tynd – og retur til p-huset. Vi fandt level 3 grøn – og sjoskede rundt – men ingen Focus. Den bås hvor bilen burde holde – den var tom – som i helt tom. Vi traskede en runde mere – men det dukkede Focusen ikke op af. Vi tog elevatoren op til level 2 – vel vidende at bilen skulle holde på level 3. Her var farven blå…gul…rød… og pludseligt var den grøn – og vi stod på level 3 – uden at vi havde skiftet etage – weird. Her holdt min fine bil heldigvis – jeg troede et kort sekund, at bilen var stjålet. I p-hus nummer 2 – Dokk1 i Århus som er et magisk p-hus – fuldstændig maskimaskineret med elevatorparkering. Vi fandt en ledig bås – fulgte anvisningerne: Antenne af – tjek, håndbremse trukket – tjek, døre låst – tjek, indsæt kreditkort – tjek…biiiiiiiiiiiip…. “der er ikke nok frihøjde på din bil” WHAT – jeg har en Focus? Måtte trykke på hjælpknappen, og en høj ung fyr kom springende – han begyndte en laaaaaaaaang tale om, hvordan parkeringen fungerer – og det begyndte at summe for mine ører – jeg hørte ikke efter…. Suk… ud i byen for at lede efter en anden p-plads…på grus…med højt til loftet…. P-huse…altså…