Var en tur i staden i dag (altså Kbh. – og dette er en repost) – fik maset mig gennem smattede veje på sommerdækkene – ja ja ved det godt – og skal nok få dem skiftet. Parkerede i Vanløse – og hoppede så over i det såkaldte kommunale kravledyr. Udover at det er ret praktisk, så man slipper for bøvlede og dyre parkeringsmuligheder i det indre Kbh., så er der sq en vis underholdningsværdi alene ved mødet med de øvrige medpassagerer.  Jeg elsker at sidde tilbagelænet og bare observere. På stationen efter min stod to ”tilfælde” på. De havde vist allerede nydt en lille hapsengewsen el. en schanpppps måske – aaarrgh helt sikker indtil flere. De var meget højlydte – og småskændtes. De valgte at sidde hver for sig – for hun skulle læse, for hun var lige blevet medlem af en bogklub – og han sad så længere væk og kommenterede hendes evner indenfor dette.”Hvad faen vil du så fortælle om den bog??? Du kan squdda ikke læse. ”Jeg har squdda læst hertil”. Vild disskusion.  Ret morsomt.

Der kom et ældre, yderst nydeligt par ind i kupeen, de satte sig overfor mig – ganske uvidende om, hvad der foregik lige bag ved dem – men de kom hurtigt på bedre tanker.

Pludseligt har de skiftet spor – de taler ikke længere om bøger….jeg missede starten…. Men pludseligt siger gutten – halvt råbende gennem kupeen – Jamen man skal sku da tørre sig !!!! hun mumler et eller andet….Ham igen: Det er sq da fuldtstændigt ligegyldigt om man har store el. små flapper – og om de hænger ud….man skal sq da tørre sig !!!

Det ældre nydelige ægtepar overfor mig  tabte fuldstændigt kæben….jeg trak på smilebåndet – lænede mig forover og sagde: Jaeh…det er jo en nyttig oplysning at få en højhellig torsdag formiddag. De kunne ikke lade være med at grine.

Jeg fik øjenkontakt med en anden medpassager – og vi smilede til hinanden – og grinede skævt.

Der kom en mand i uniform ind – bad dem dæmpe sig, for de generede de øvrige passagerer – det ville jeg nu ikke give ham ret i – jeg synes, at det var underholdning i verdensklasse… og i det øjeblik han forsvandt ud på perronen – fortsatte de ufortrødent deres mundhuggeri…….

Kom ik og si, at det offentlige ikke har en god humor !!!!!!