Pluff sa min postkasse forleden….argh…for nogle år siden faktisk. Der lå et brev fra SKAT. Desværre ikke MIN skat, men SKAT….Det er imponerende, hvad sådan en kuvert kan have af effekt på både humør, krop og sjæl. Det jo næsten, så man får et akut indsættende tilfælde af osteoporose, og kroppen falder helt sammen af modløshed. Jeg tænkte….fuck fuck fuck…restskat el. det der ligner. Men næ nej….stor var min forundring, da jeg så, at det var en indkaldelse af min bil, som skulle på værksted ???? Fra SKAT ??? Men jow jow den lille gule pøjgåt sku ha nyt relæ, så jeg ikke risikere, at den pludeseligt står i lys lue. Hvilket jo er en ret rar tanke i virkeligheden.

Nå, men jeg kontaktede så det nærmeste pøjgåtværksted – det nærmeste i forhold til mit job. Så kunne de få æren af at køre mig på job, og jeg slap for at bruge en fridag på disse herligheden.

Så jeg ræsede ind på værkstedet en tidlig morgen – fik en ung mekaniker til at køre mig. Han havde lidt problemer med at finde koblingspunktet…så bilen hakkede lidt. Han jokede med, at det var fordi, han var lidt beruset….. hop hop…sagde det igen lidt senere….jaeh…siger gutten så – det er ærlig talt lidt dårlig reklame, at jeg kører bilen, når jeg har drukket…. Han sys selv, han var herremorsom….

Ved du hvad – svarede jeg morgenkvikt – det skal du slet ikke tænke på – jeg er nemlig ansat hos politiet….

Han tabte både kæben og koblingen……stakkels fyr….. Jeg hylede af grin… ;o)