sagde campingfatter, da jeg stod med hovedet på sned, og smilede stort til ham. Halvbeskidt og med en virkelig dårlig hårdag stod jeg og charmerede mig til at låne en gryde på campingpladsen. Sønnen og jeg havde provianteret i den nærmeste lokalbutik. Vi fik købt en pande, så koteletterne kunne steges. Men sønnen ville have bearnaise, og vi havde regnet med, at den kunne varmes i mikroovn. Desværre var det sådan, at det var miniovne, der var til rådighed på campingpladsen. 

Heldige var vi endda, da vi stod ved busstopstedet – himlen var sort med tunge skyer, og vi kunne forvente den største byge. Fatter kom kørende i sin minibus med trailer efter – jow jow i Jylland var vi da -så ganske vist. Vil I køre med ?? Det kunne vi jo ikke sige nej til, og blev smidt af lige foran døren til Brugsen. JA – bogstaveligt talt lige foran døren. For nu stod regnen ned i stænger. 

Vi fik frekventeret til aftensmaden – og var heldige igen, da vi stod ved bussen, for at komme retur. Hvem kom kørende ??? 

“Ved du, hvad der er ræddi træls?” sagde den sindige jyde. Nøh….svarede jeg, men træls er et godt ord. 

“Det er ræddi træls, når man kommer kørende ud af landevejen i sin gule 2CV i sin islandske sweater, og bliver overhalet af en flok gutter på motorcykler med rygmærker…..og hornet har sat sig i bund”….det ræddi træls…… Joeh humor havde Fatter sq. 

“Ved du hvad der er bedre end sorte penge?”….ehem… jeg tænkte mig godt om, og kunne ikke komme på noget bedre end sorte penge. 

“Det er når konen ikke ved noget om dem”….HA ha ha ha ….. 

Se det var en god campingplads den. Udsigt over Gudenåen, træerne og markerne. En musvåge fløj lavt da vi stod og slog teltet op. 

Skønt var det også, at for 4 kroner kunne jeg få et skønt bad – og en langt bedre hårdag. Nogle af vores medcampister lavede bål. Ungerne løb rundt og legede lystigt. Jeg nolede et par plastikhavestole fra et udlejningstelt, så vi kunne sidde komfortabelt og nyde aftenen. Stolene blev venligst returneret dagen derpå. 

Kano og campingferie er nu ikke så ringe endda….