Natsværmeri….
Hvis jeg selv skal sige det – så synes jeg altid, jeg har været god til at være kreativ. Især det at male billeder er jeg blevet bedre til med årene. Jeg elsker når man har tid til at fordybe sig og forenkle motivet. For tiden er det insekter jeg er fascineret af. Forenkle og gå tæt på…. Når jeg maler står tiden stille.

Det næste skridt kunne så være at sælge billederne! – Hvordan gør man det? 
Dét er ikke nemt. Lige pludselig skal der tænkes tanker. Hvad skal billedet hedde – hvad skal det koste – hvordan kommer jeg ud til kunderne?
Måske var det ikke det jeg skulle alligevel?

Det er den samme problematik jeg står i nu, hvor jeg skal starte mit firma/klinik med Holistisk Hypnose…. Hvad skal firmaet hedde – hvad skal det koste – hvordan laver jeg reklame – MEN den her gang bliver det til noget. For det er det jeg VIL og det jeg er god til.
Det er lige på trapperne….

Se mere på min facebookside:

Lise-Lotte Maabjerg